Pin It
07/08 2018

Здравето и дълголетието от гледна точка на наследствеността

Представете си здравето като листенце от цвете. Какво да направим не само това цвете да е красиво, но и да живее дълго време?

здравето
Първото листенце е това, което ни е дарено от предците. Тук се отнасят телосложението, наследствените особености, „програмираната“ дълго преди раждането ни карма, която се проявява в различни периоди от живота (обикновено това най-точно показват линиите на дланта). Някога е битувал странен начин за изчисляване продължителността на живота. Събира се колко години са живели двете баби и двамата дядовци и се дели на четири. Но този метод работи, защото на много просто нумерологично ниво той демонстрира именно наследствеността.

Второто листенце е това, което подсъзнателно натрупваме в процеса на израстването си. Установките и направленията за развитие си човек получава ежедневно. Едни променят здравето ни в положителна, други -в отрицателна посока. Освен психологическите подсъзнателни програми второто листенце отговаря за инфекциозните заболявания, травмите, вредните навици – с една дума, за начина на живот, който до определена
възраст необмислено водим. Смесицата от всекидневни образи и контакти формира особеностите на мисленето и световъзприятието, които незабележимо за човека моделират физическия му облик и физическото му здраве.

Третото листенце са незримото и неосезаемо въздействие, енергетичното общуване и енергообменът с околната среда, с природата и хората. Тук се има предвид и това, което се нарича уроки и магия, негативните чувства на други хора към нас, с които нямаме никаква връзка. Но в интерес на истината понякога негативни могат да бъдат и съзнателни магически атаки. Тук е включено и това, което се нарича, енергийно подхранване – от позитивните личности, практики, природата, животните. Лечителят, особено притежаващият и ясновидство, може точно да оцени кое и кога е дошло при вас от тънкия план.

Добавете коментар