Pin It

За нас

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=“1267″ img_size=“full“ alignment=“center“][vc_text_separator title=“100% БИЛКОВИ ПРОДУКТИ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ“][vc_row_inner][vc_column_inner width=“1/2″][vc_column_text]

Нашата мисия

[dropcap]Х[/dropcap]елтстор България е съвременна компания, специализирана в производството и търговията с хранителни добавки за здравето. Работим съвместно с други вносители, като предлагаме на нашите клиенти 100% натурални продукти за вашето здраве. Всички продукти в нашия онлайн магазин са с гарантирано качество и произход.

В магазин БИОВИТАЛ можете да направите своята поръчка бързо и лесно. А ако ви интересуват подробности за някой от продуктите нашите специалисти ще ви направят компетентна консултация по телефона.

bg_satisfaction[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/2″][vc_column_text]

Какво предлагаме…

Хелтстор България е компания, специализирана в производството и предлагането на хранителни добавки с 100% гарантирани и ефективни билкови средства за Вашето перфектно здраве!

  • Алкофитал – продукт с гарантирана ефективност за подпомагане на имунната система. Съставът е изцяло на билкова основа и съдържа традиционни български и китайски билки.
  • Диабетал – билков препарат предназначен за хора, които страдат от Диабет тип 2 . Диабетал поддържа нивото на кръвната захар в нормални граници и Ви помага да живеете спокойно.
  • Стресовитал – билковите капки Стресовитал имат уникален състав и са предназначени за овладяване на депресия и/или тревожни разстройства.
  • Хепавитал – натурален билков продукт под формата на капки, създаден за доброто здраве на черния дроб и жлъчката. Голяма част от лечебните треви, които се съдържат в Хепавитал, са ползвани с успех още от древните лечители в Индия.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_divider height=“20″][vc_text_separator title=“Новини“][vc_divider height=“10″][vc_widget columns=“4″ items=“3″][/vc_column][/vc_row]