За нас

Биовитал

100% БИЛКОВИ ПРОДУКТИ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ

Нашата мисия

Хелтстор България е съвременна компания, специализирана в производството и търговията с хранителни добавки за здравето. Работим съвместно с други вносители, като предлагаме на нашите клиенти 100% натурални продукти за вашето здраве. Всички продукти в нашия онлайн магазин са с гарантирано качество и произход.

В магазин БИОВИТАЛ можете да направите своята поръчка бързо и лесно. А ако ви интересуват подробности за някой от продуктите нашите специалисти ще ви направят компетентна консултация по телефона.

bg_satisfaction

Какво предлагаме…

Хелтстор България е компания, специализирана в производството и предлагането на хранителни добавки с 100% гарантирани и ефективни билкови средства за Вашето перфектно здраве!

  • Алкофитал – продукт с гарантирана ефективност за подпомагане на имунната система. Съставът е изцяло на билкова основа и съдържа традиционни български и китайски билки.
  • Диабетал – билков препарат предназначен за хора, които страдат от Диабет тип 2 . Диабетал поддържа нивото на кръвната захар в нормални граници и Ви помага да живеете спокойно.
  • Стресовитал – билковите капки Стресовитал имат уникален състав и са предназначени за овладяване на депресия и/или тревожни разстройства.
  • Хепавитал – натурален билков продукт под формата на капки, създаден за доброто здраве на черния дроб и жлъчката. Голяма част от лечебните треви, които се съдържат в Хепавитал, са ползвани с успех още от древните лечители в Индия.

Новини

Чаят и кафето могат да спестят аритмията, показва проучване

Чаят и кафето могат да спестят аритмията, показва проучване

Аритмията може да бъде преодоляна с разумна употреба на кофеин. Това включва напитки като чай и кафе, но без енергийни напитки, като Ред Бул</h4 [read more]

Бракът намалява вероятността от смърт от рак на кожата

Бракът намалява вероятността от смърт от рак на кожата

Хората, които са женени, имат по-малка вероятност да умрат от рак на кожата, тъй като техните съпрузи забелязват ранните признаци на заболяването До това [read more]

Неправилното хранене по време на бременност е опасно за мозъка на детето

Неправилното хранене по време на бременност е опасно за мозъка на детето

Изследване в Харвардския университет установява нещо много интересно. Децата, чиито майки консумират много преработени храни и сладки газирани напитки по време на бременността, не [read more]