За нас

Биовитал

100% БИЛКОВИ ПРОДУКТИ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ

Нашата мисия

Хелтстор България е съвременна компания, специализирана в производството и търговията с хранителни добавки за здравето. Работим съвместно с други вносители, като предлагаме на нашите клиенти 100% натурални продукти за вашето здраве. Всички продукти в нашия онлайн магазин са с гарантирано качество и произход.

В магазин БИОВИТАЛ можете да направите своята поръчка бързо и лесно. А ако ви интересуват подробности за някой от продуктите нашите специалисти ще ви направят компетентна консултация по телефона.

bg_satisfaction

Какво предлагаме…

Хелтстор България е компания, специализирана в производството и предлагането на хранителни добавки с 100% гарантирани и ефективни билкови средства за Вашето перфектно здраве!

  • Алкофитал – продукт с гарантирана ефективност за подпомагане на имунната система. Съставът е изцяло на билкова основа и съдържа традиционни български и китайски билки.
  • Диабетал – билков препарат предназначен за хора, които страдат от Диабет тип 2 . Диабетал поддържа нивото на кръвната захар в нормални граници и Ви помага да живеете спокойно.
  • Стресовитал – билковите капки Стресовитал имат уникален състав и са предназначени за овладяване на депресия и/или тревожни разстройства.
  • Хепавитал – натурален билков продукт под формата на капки, създаден за доброто здраве на черния дроб и жлъчката. Голяма част от лечебните треви, които се съдържат в Хепавитал, са ползвани с успех още от древните лечители в Индия.

Новини

Енергийните напитки са опасни дори в малки количества

Енергийните напитки са опасни дори в малки количества

Енергийните напитки, които масово се ползват от подрастващи и младежи, са опасни за здравето. Опасни са дори и в малки количества Изследването на учени [read more]

Рекламата по телевизията кара тийнейджърите да ядат вредна храна

Рекламата по телевизията кара тийнейджърите да ядат вредна храна

Рекламата по телевизията може да подведе децата и подрастващите да консумират вредни храни в големи количества Експерти от Обединеното кралство анализираха данните от 3,448 [read more]

Медитацията пази възрастните хора от стрес

Медитацията пази възрастните хора от стрес

Медитацията има много ползи за здравето. И най-вече за здравето на хората, които по един или друг начин са претърпели посттравматично стресово разстройство 20 [read more]