Pin It
Стресовитал против страхова невроза
13/05 2014

Страхът не успя да провали живота ми

Страхът е невидим враг, който може да осакати емоциите и да превърне живота в кошмар

Стресовитал против страхова невроза

Стресовитал против страхова невроза

Ако се бях поддала на този парализиращ страх, сега нямаше да съм това, което съм. Страхът идва без предупреждение, без да знаеш кога ще си отиде. Аз успях да преодолея този страх с помощта на няколко терапии със специалист и капките Стресовитал, които ми бяха препоръчани като помощна терапия. Взимам ги от два месеца и вече усещам как страхът, който някога ме изпълваше, сега бавно, но сигурно си отива.

Страдах от тревожност, паника и страх през повечето време от съзнателния ми живот. Това започна още докато бях в университета преди и след изпити. Пушех много цигари, пиех конски дози кафе и все се притеснявах да не се проваля на изпита. Спомням си как веднъж след един изпит се напих, държах празната бутилка в ръка и си представях как я разбивам в главата си. Това беше най-успокояващата мисъл от много време насам. В крайна сметка атаката утихна и ме остави изцедена, уплашена и объркана. Чудех се дали това ще се случи отново. Страхът, както казах вече, напада без предупреждение, затова трябва да си винаги готов.

Няма да изпадам в подробности. Само ще кажа, че откакто започнах да взимам капките Стресовитал и откакто се изправих лице в лице със страхът и всички други проблеми, които имам, аз успях да преборя и да се справя с всичко онова, което преди ме стресираше. Само преди две седмици отидох да видя сестра ми, която почиваше във Вършец, а преди не можех да си представя, че ще прекарам повече от 45 минути сама и навън.

Недялка Миткова от Монтана

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Добавете коментар