Pin It
01/09 2015

Пиенето на алкохол малко преди зачеването води до затлъстяване при децата

Пиенето на алкохол, мазната храна, големите дози кафе и пушенето на цигари по време на бременност се отразява зле на плода

деца
Учените от университета в Куинсланд провеждат проучване на плъхове. Експертите дали на една група гризачи 4 дни преди и 4 дни след зачеването алкохол в количество, еквивалентно на пет алкохолни напитки. Плъховете от другата (контролна) група не получили никакъв алкохол, но тяхната диета съдържала същото количество калории, като храната на гризачите в експерименталната група, съобщава The Daily Mail.

След шест месеца, новородените плъхове в експерименталната група са повишени нива на плазмена глюкоза на гладно. Освен това, те са намалена чувствителност към инсулин, което е знак за диабет. Също така, тези плъхове са податливи на затлъстяване. Изследователите заключават, че начина на живот на майка начин на живот, малко преди зачеването до голяма степен влияе върху развитието на детето.

В същото време, много жени дори по време на бременност са с грешен начин на живот. Това стана ясно след проведено наскоро друго проучване, в което всеки пети участник /бременни жени/ призна, че е пил алкохол по време на бременността. Почти 50% от тези жени не вярват, че състоянието на интоксикация може да навреди на тяхното дете. 10% от анкетираните са пушили по време на бременността, а 44% са пиели повече кафе, отколкото са препоръчвали лекарите.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Добавете коментар