Pin It
16/05 2014

Отказах алкохола и си върнах здравето на черния дроб

През годините за мен е имало много важни неща, но важно от всичко за мен сега е здравето на черния дроб

еаеоиЗа здравето на черния дроб аз съм готов да направя много неща, защото също толкова много неща съм направил, за да съсипя здравето на черния дроб. Аз бях един пияница, който нямаше грам воля да се откаже сам от алкохола, ами спрях да пия едва когато лекарката ми каза, че ако продължавам няма да ме сложат дори в листа за трансплантация на черния дроб, така хубаво се бях оправил. Заедно с отказването на алкохола, аз подех една наистина голяма война за здравето на черния дроб. Както казват хората – оценяваш нещо едва когато ще го загубиш. И при мен стана така. Аз щях да остана без черен дроб, ако бях продължил да пия. Три години борба за спиране Листовка Хепавитална пиенето и лечение на черния дроб, и пак не мога да кажа, че съм се излекувал напълно.

Аз поддържам здравето на черния дроб с капките Хепавитал. Тях ги взех преди време заедно с капките, които ми помогнаха да спра алкохола. Капките Хепавитал са за хора с проблеми с черния дроб, жлъчката, храносмилането, редовното посещение на тоалетната, хора, които се оплакват от умора и други. Поне на мен така ми подействаха. направиха ми стомаха редовен, изхвърлих всичко вредно, което трябваше да се изхвърли, отслабнах и възстанових не само добрата работа, но и здравето на черния дроб. Затова апелирам към всеки, на който му е мил живота – прочиствайте черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал. Така няма да разберете кога сте успели да направите толкова много за здравето на черния дроб и на целия организъм.

Георги Йорданов от Шумен

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Мнения на хора, които са се справили с чернодробни проблеми :

Добавете коментар