Pin It
Хранителна диета за детоксикация на черен дроб
09/06 2014

Как направих най-успешната детоксикация на черния дроб?

Изобщо не е задължително да си болен, за да се погрижиш за здравето си и да направиш детоксикация на черния дроб.

Хранителна диета за детоксикация на черен дроб

Хранителна диета за детоксикация на черен дроб

На 36 години аз тежах 104 килограма. Имах много болести, включително неалкохолна сцеатоза. Това заболяване беше повишило билирубина ми и с него дойдоха много усложнения. Чувствах се много зле. Всеки път като се погледнех в огледалото си казвах, че това не може да продължава вечно, докато през пролетта на 2012-та година не се амбицирах и не започнах да отслабвам с много физически упражнения. Преди половин година към диетата си включих и билковите капки Хепавитал, които са специално направени за прочистване на черен дроб и жлъчка. Така реших да направя една допълнителна детоксикация на черния дроб.
hepavital.snimka
Диетата ми е съвсем проста. Махнах хляба, газираното, сладкишите, месото и пърженото. Всеки понеделник съм на чай, всяка събота съм на вода. Последната седмица от месеца имам три разтоварващи дни, вместо два. Единствено не мога да се оправя още с движението и гимнастиката да е повече, но постепенно и това става. Капките Хепавитал много улесняват цялата работа с прочистването и детоксикацията. Така хубаво издухват всичко, че на стомаха ми става едно леко и хубаво, каквото не ми е било откакто бях на 20 години. Препоръчвам ги на всичките си познати – слаби, дебели, болни, здрави, няма значение. Сега пиша и до вашия сат, да може повече хора да научат за капките Хепавитал, които ме освобождават от едно много голямо и тежко бреме.

Цветанка Янева от Силистра

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

3 коментара

  1. Здравейте, тези капки могат ли да отстранят камъните в жлъчката ми вследствие на висок холестерол? От една година имам болки в дясното подребрие, ходих три пъти на гастроентеролог и той ми каза, че жлъчката ми е проходима и не е за операция, но болките ми продължават. От ехографията на коремни органи от 21.12.2015г.е това заключение: Жлъчен мехур: Множество малки хипереха пристенно разположени 3-4мм.

    • admin says:

      Здравейте, капките са за прочистване на черния дроб жлъчката. Билките разиват малките камъни, но конкретно във вашият случай не зная дали ще ви помогнат. Със сигурност няма да ви навредят обаче

  2. калоиан says:

    здравеите аз съм без злъчка на черния дроб мога ли да употребявам хепавитал и колко време да го вземам

Добавете коментар