Pin It
20/12 2016

Как да отслабнете за една седмица?

Колебаете се как да отслабнете по-най-бързия и ефективен начин и не вярвате, че това е възможно за 7 дни?

Има най-разнообразни начини, които са създадени точно за времето, през което се питате как да отслабнете. Най-често отговорът на въпроса как да отслабнете е „с диета“. Но промените в диетата трябва да бъдат постоянни, а не временни. Въпреки това, няколко килограма отгоре могат да бъдат пренастроени за една седмица, без да се прибягва до изтощителни диети.

dietaТрябва само да се възползвате от доброто старо правило: изгаряйте повече енергия, отколкото консумирате.

Разбира се, колкото по-голяма е енергията, толкова по-голям ще бъде резултатът, но не трябва стигате до крайности и силно да ограничавате храната. Здравето е много по-важно от външния вид, не го забравяйте.

Ето няколко съвета за това как да отслабнете за една седмица без да се измъчвате кой знае колко.

Не пийте калории

Напълно елиминирайте или поне ограничете приема на висококалорични напитки. За да утолите жаждата си, използвайте чиста вода и зелен чай без захар, премахнете алкохола, енергийните напитки, сладките напитки и дори спортните напитки. Това не само значително ще намали приема на калории, но също така ще елиминира риска от дехидратация и задържане на течности.

По-добре прости захари, отколкото сложни въглехидрати

Не яжте продукти с от брашно и сладки храни. Изхвърлете тестените изделия, белия ориз и хляба, ако искате да се разделите с излишните килограми. Заменете тези продукти със сложни въглехидрати, с богати на фибри храни, като леща, грах, както и с храни, богати на протеини.

Движение, движение и пак движение

20 минути интензивни интервални тренировки ще ускорят метаболизма ви и ще ви помогнат да изгорите значително количество калории за кратко време. Въпреки това, не си струва да ги правите повече от три пъти на седмица, за да не преуморявате тялото. Обичайното кардио може да се прави по-често, но също така не трябва да бъде прекомерно. В свободните от упражнения дни се постарайте да реаксирате активно.

Преди да започнете всяка диета трябва да подготвите своя организъм, като направите прочистване. Представяме ви билковия продукт ХЕПАВИТАЛ, за прочистване на черен дроб и жлъчка и усвояване на мазнините. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ако тази статия ви е била полезна можете да прочете също така ДЕТОКС ДИЕТАТА НА ДЖИН КАРНАХАН

Добавете коментар