Pin It
17/05 2018

Има само един начин да започнете качествена детоксикация – да повярвате в себе си!

За качествената детоксикация трябва да участва цялата система на организма – не само тялото, не само вътрешните органи, но и ума

детоксикация
За начало преди детоксикация трябва да изчистите организма от шлаките, токсините и мазнините. Който и начин да изберете – гладуване (разбира се, умерено), разтоварващи дни или спазване на пост, това ще е правилна стъпка.

За създаването на алкална среда в организма във всяка чаша добавяйте по 5 – 10 капки лимонов сок. След няколко дни ще забележите, че енергията се е повишила, подобрили са се храносмилането и чистотата на дишането. Ще се сдобиете с небивала бодрост на духа и отлично самочувствие.

Преди да се потопите в новия си живот и да започнете да правите детоксикация, си отговорете на няколко прости въпроса. Стигат ли ви силите и енергията за общуване с близките, работата, хобито и друга дейност? Какво е полезно за вас? Какво е вредно? Какво можете и какво трябва да предприемете за промяна на текущата ситуация? От какво зависят вашето здраве, имунитет и необходимото ниво енергия за всекидневните ви подвизи?

Последователно и без да бързате, обмислете план за действие. Повярвайте в себе си и в своя успех, открийте източници на вдъхновение и тази пролет ще стане незабравима за вас!

Добавете коментар