Pin It
11/05 2018

Двуседмично майско отслабване с астродиета

Kак да се избавите от излишните килограми бързо, ефективно и с удоволствие? Ще си помогнете с астродиета


Като отчитате положението на светилата и планетите, с грамотно хранене и физически натоварвания не само ще се отървете за кратко от няколко килограма, но и ще успеете да задържите и закрепите резултата!

До юни по-малко от месец, но и той е напълно достатъчен да шлифовате фигурата си за плажния сезон. Независимо какво твърди, всеки се замисля и спира да яде сладко и пържено. А най-добре е да намери някаква „вълшебна“ диета, която да му помогне да посрещне лятото в идеална форма.

Общият съвет в този случай е, че за намаляване на теглото не само трябва да се регулира количеството и качеството на храната, но и да се увеличи (до 2 – 2,5 л) обемът на употребяваната чиста вода. Тя е необходима на организма за извеждане на токсичните вещества и самоизчистване. Задължителни са умерените, но редовни физически натоварвания.

Привържениците на лунната система за отслабване са запознати, че един от най-благоприятните периоди за сваляне на килограми е времето на намаляващата луна.

14 – 20 май. В понеделник Луната формира тригон със Сатурн, което облекчава спазването на дневния режим. Във вторник е новолунието – устройте разтоварващ ден. На млада Луна изчистването на организма е особено ефективно. В сряда и четвъртък -време на растяща Луна, обаче по-лесно се качват килограми. В този период Бледоликата ще е в Близнаци, като ще ви подтиква към по-чести похапвания. А това неизменно ще се отрази негативно на темпа на сваляне на килограмите. Марс преминава в знака Водолей – възниква желание да опитате нещо оригинално или екзотично – например тридневна грейпфрутова диета или нов вид йога. В петък и събота (18 и 19 май) Луната е в Рак, където ще навлезе и Венера. Ще ви се иска да прекарвате повече време у дома.

В тези тези дни физкултурата почти няма шанс, но можете да организирате генерално почистване. В неделя (20 май) Луната в Лъв образува квадратура с Меркурий в Телец. Тежката храна ще се усвоява бавно. Менюто ви трябва да се състои предимно от белтъчна храна. Затова е препоръчително преди приготвянето на месото да изрежете от него мазнините и да го сготвите на пара, варено или задушено.

21 – 27 май. В понеделник Слънцето преминава във въздушните Близнаци, като ни прави по-общителни и активни. Подканвайте приятелите за вечерни разходки, прекарвайте повече време на свеж въздух. Нека храната ви да е лека. Утолявайте глада си между храненията с ябълки, за да не се съблазните с фастфуд и кифлички.

Във вторник и сряда (22 и 23 май) Луната е в Дева – благоприятни дни за посещение при лекар, за изследвания и консултации с диетоло-зи и гастроентеролози.

В тези дни се проявяват най-добрите качества на солта, което е благоприятно за храненето на кръвта. Но се откажете от шунката и херингата.

В четвъртък и петък (24 и 25 май) Луната е във Везни – благоприятни са всякакви процедури за подмладяване и красота, релаксиращ и антицелулитен масаж.

В събота и неделя (26 и 27 май), когато Луната е в Скорпион, наблегнете на водните процедури и басейните. Соковете и ястията от зеле, моркови, ябълки изчистват кръвта и укрепват имунитета.

28 – 31 май. В понеделник Луната все още е в Скорпион, като умножава сексуалността и увереността. Това е ден преди пълнолуние, затова запазете спокойствие и не се претоварвайте с храна.

В деня на пълнолуние, един ден преди и един ден след него (вторник и сряда, когато Луната е в Стрелец) много по-активно се отлагат мастните запаси в организма и се увеличава , влечението към сладко. Миришете ванилия, за да намалите апетита.

На 30 май Меркурий преминава в Близнаци – ставате по-активни и общителни. На 31 май след обяд Луната навлиза в Козирог и в този знак посрещаме първия ден на дългоочаквания юни. Слизаме от кантара и се поздравяваме за свършеното!

Добавете коментар