Pin It
14/05 2014

Брат ми отказа пиенето с капките Алкофитал

Да слушам година след година как ще откаже пиенето и как вече всичко ще е ново за нас, беше истинско мъчение за мен

2у2Няма по-лошо от обещанията на един алкохолик. Ама толкова са искрени, ама така увъртат, ама така те гледа в очите и те лъже, а ти вярваш ли вярваш. Брат ми беше зависим, знам им целия репертоар. Борбата с неговия порок беше много шумна, да не кажа направо оглушителна. Целият квартал ни разбираше понякога. Ама на мен не ми пукаше. Важното беше той наистина да спре да пие. И колкото и да не ми се вярваше, един хубав слънчев ден и това се случи.

alkoFital_Близо четири месеца продължи борбата. Почва, спира, почва, спира, по едно време мина на бира, накрая спря да пие напълно. Капките Алкофитал свършиха всичката черна работа. Изкараха от брат ми всичко, което по някакъв начин го свързваше с алкохола. Голямо гадене беше, но в крайна сметка той получи така чаканото отвращение от алкохола. Иначе капките ги поръчах от сайта www.kapkite.com. Давах му ги тайно. В тайната завера бях включила и нашите, и гаджето му… Всеки, който беше потърпевш. Някой път се случваше да му дадем повече капки, друг път пропускахме. Затова и трябваше повече време, а не защото капките не действаха. Колкото и да е странно за билкови капки, те си бяха ОК. Аз не съм и очаквала такива резултати. Сега държи положението и се моля да не се издъни, но всъщност знам, че това няма да се случи скоро. Той всъщност улегна и вече не е толкова настървен по пиенето.

Ралица Боянова от София

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар