Pin It
27/12 2017

Лекарите съставиха списък с най-неочакваните наранявания, получени по време на секс

По време на секс могат да бъдат получени различни наранявания. Затова трябва да бъдем много внимателни с кой споделяме кревата, и какви намерения има той

секс
На първо място това са изгаряния на гениталиите, дължащи се на въздействието с пикантната храна. Дейли мейл цитира парамедик от Чикаго: „Веднъж трябваше да закарам за лечение жена, която беше пострадала по време на орален секс. С партньорът й, точно преди полов акт, яли пикантни ястия. Лютивият сос, с който било подправено ястието, оставило тежки изгаряния на гениталиите.“

На второ място – различни обекти намерени в ректума на пациентите. Джошуа Зукерман, пластичен хирург от Ню Йорк, извършил операция за изваждане на топка и доста голям картоф. На свой ред Дейвид Майърс, лекар от Калифорния, споделя спомените си. Според него един ден една жена с тежък дискомфорт в гениталната област го потърсила за помощ. Изследването показало, че нараняването е причинено от бонбони, сложени във вагината. Резултатът – подуване, изгаряне, раздразнение и болка.

На четвърто място са различни фрактури на пениса

Урологът Робърт Хартман признава: такива травми обикновено се появяват по време на особено страстен секс. Оралният секс е на пето място. Хартман говори за случай в своята практика: млад мъж със силно подуване на пениса дошъл на преглед. Също така на кожата на пениса имало видими увреждания. Оказа се, че причината за нараняването е орален секс с партньор, който имал скоби на зъбите (за корекция на зъбите). Нараняванията, причинени от скобите, са се превърнали във „врата“ за инфекцията – бактерии от хранителните остатъци. Младият мъж трябвало да проведе лечение с антибиотици.

На шесто място е друг случай, пак цитиран от д-р Хартман. 60-годишен мъж, чийто пенис е в състояние, близко до некроза, веднъж го помолил за помощ. Оказало се, че членът е бил заклещен с пръстен. Така човекът се опитал да се справи с еректилната дисфункция. Ерекциите са постигнати, но кръвта просто не можела да напусне члена, заради пръстена. Това довело до тежък оток и риск от некроза на гениталния орган.

Добавете коментар