Pin It
28/12 2017

Ефирното тяло: където е тънко, там се къса!

Ефирното тяло – нашата невидима, но важна обвивка! Знаем ли как да я пазим?


Живеем в социума и общуваме по различен начин: лично, по телефона, по интернет. Общуваме и невидимо чрез квантовите нишки на Вселената, тъй като се намираме в единно енергоинформационно пространство. Професорът по физикохимия Б. И. Искаков смята, че човекът – това е твърдо ядро или физическо тяло, заобиколено от многослоен „скафандър“ от микролептонни обвивки, или с други думи – аура, лично енергоинформационно пространство.

А какво знаем за своята аура? И много, и малко. Знаем, че съществува. И това поле съдържа цялата информация за нас. Но рядко се замисляме, че „за нас“ – това означава, за някаква субстанция, намираща се в режим на денонощен енергообмен. И от там идват всичките ни проблеми.

Сблъсквайки се във външния свят с разрушаващи мислеформи, ние пробиваме своите тънки тела. Толкова много сили хабим за поддържане на ядрото си – физическото тяло, че напълно игнорираме потребностите на нашите микролептонни обвивки – тънките тела. Най-близко до физическото се намира ефирното тяло. То много страда от натрапените ни отвън лъже-опасности и страхове. Особено забележимо е това във времена на криза!

Как мислите, какво обича нашето ефирно тяло? Няма да ви измъчваме: първо, чиста, красива дреха без дупки, за препоръчване ленена. Освен това ефирното тяло се „храни“ с аромати. Именно затова парфюмът на всеки от нас, сливайки се с уникалното ефирно тяло, „звучи“ различно. Но не само парфюмите обича то, но и ароматът на топъл хляб, на домашна храна са му любими и „закърпват“ пробойните му. Така че по-често се грижете за него и му доставяйте удоволствие.

Добавете коментар